Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Het Prisma
  Heijenoordseweg 5A
  6813 GG Arnhem
  T 026 - 35 26 700
  info@prisma-arnhem.nl
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een beperkter cognitief vermogen of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

De school

 • Het Prisma gaat uit van de kracht die in ieder mens zit. We zijn een school die het best passende onderwijs en de bijkomende zorg biedt voor bijzondere leerlingen. Met als doel: zo zelfstandig en prettig mogelijk te kunnen leven.
 
aangezien onze school een afspiegeling is van de maatschappij, respecteren wij alle geloofsovertuigingen en levensbeschouwelijke beginselen. Onze school is voor ieder kind bereikbaar en beschikbaar en er heerst een actieve diversiteit. We staan voor openheid en respect,we tolereren geen discriminatie en geweld. We maken geen onderscheid tussen leerlingen die wel en niet fysiek mobiel zijn. Wij zijn met elkaar school en hebben dus gemengde mentorgroepen.
 
Bij alle doelen en bijbehorende activiteiten in ons onderwijs staat de transitie, de overgang, centraal. Of het nu over wonen, werken, vrije tijd of burgerschap gaat. ‘Samen laten we elk kind groeien’ is niet voor niets het motto van onze school en alle andere scholen die zijn aangesloten bij De Onderwijsspecialisten.
 
Hoe we dat doen? Op een zo normaal mogelijke manier! De meeste leerlingen geven duidelijk te kennen dat ze het liefst op een gewone middelbare school zitten. Net als hun broers en zussen of andere pubers uit hun woonomgeving. En dat stralen we dus uit: we zijn een gewone middelbare school voor speciale leerlingen.
  

De School

:

Help (nieuw venster)