Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Het Prisma
  Heijenoordseweg 5A
  6813 GG Arnhem
  T 026 - 35 26 700
  info@prisma-arnhem.nl
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een beperkter cognitief vermogen of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Vitesse Clinic

 • Leerlingen van Het Prisma (leerroute 4/5) mochten dit jaar mee doen aan een voetbal clinic bij Vitesse.
​een aantal leerlingen vertellen over hun ervaringen van deze dag:

Damian:

Ik ging om kwart voor 11 naar het Vitesse cliniek.

En we kregen een T Shirt en we moesten een helen tijd wagten. En daarnaar kon wij endelijk voetballen. En we krechen ook handtekeningen van 3Spelers…….

En we gingen daarnaar weer naar school​


Dylan:

Ik ging kwart over 11 naar vitesse cliniek en gingen voetballen en zagen spelers en we kregen een shirt  van vitesse heel lelijk en kregen grote chocola van mousset en kregen handtekening.


Sanne:

Ik was dinsdag  naar panpendal geweest het was super leuk en gezelig want was de beloning van de kerst paketen in paken vitesse clinci

We keregen een lunici  paket en een boedibk en we leerde trucjes met de bal en een partijdje we ging met 1 bus en 3 autos het was clinic we belven tot 10 . 30 tot 14 . 15 we vraarde om de handtekenig we zagen de spelers van vittese het was een super leuke geweldige dag en ook heel erg gezeleig groetjes van Sanne​ 


Op de fotopagina kunt u nog wat foto's bekijken van deze speciale dag.

 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)