Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Het Prisma
  Heijenoordseweg 5A
  6813 GG Arnhem
  T 026 - 35 26 700
  info@prisma-arnhem.nl
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een beperkter cognitief vermogen of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Race Running groot succes!

 • Op woensdag 21 juni namen maar liefst 16 deelnemers, waarvan 5 leerlingen van Het Prisma, deel aan de clinic Race Running bij Atletiekvereniging de Liemers in Zevenaar. Vol enthousiasme, lef en doorzettingsvermogen renden de leerlingen over de atletiekbaan en waren ze in korte tijd allemaal atleten.
Wat is Race Running?

De RaceRunner is geschikt voor kinderen en jongeren (of volwassenen) met een lichamelijke beperking (zoals bv. cerebrale parese, spina bifida of andere syndromen) die in het dagelijks leven een rollator of rolstoel gebruiken voor hun mobiliteit. Maar ook voor leerlingen die moeite hebben met rennen. Voor deze groep (ernstig beperkte) kinderen of jongeren is dit in sommige gevallen één van de weinige mogelijkheden om aan sport te doen. Vaak is hun handfunctie zo ernstig aangedaan dat zij bijvoorbeeld geen rolstoelsporten kunnen beoefenen. De RaceRunner lijkt voor deze doelgroep zeer geschikt om conditie te onderhouden of verbeteren en bij een sportactiviteit te participeren.

Chantal.jpg


Op woensdag 5 juli start de pilot van 8 weken gratis en vrijblijvende proeflessen. Hiervoor hebben zich direct 4 leerlingen van het Prisma aangemeld. De Race Runners worden voor deze pilot beschikbaar gesteld en is dus een unieke kans om het Race Running verder te ontdekken.

Wil je meer informatie of het inschrijfformulier ontvangen? Mail dan naar Chantal Migo, combinatiefunctionaris sport & bewegen, c.migo@unieksporten.nl of volg het laatste nieuws via www.unieksporten.nl.


groepsfoto prisma.jpg


 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)