Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Aanmelden
 • Het Prisma
  Heijenoordseweg 5A
  6813 GG Arnhem
  T 026 - 35 26 700
  info@prisma-arnhem.nl
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een beperkter cognitief vermogen of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Extra activiteiten

 • Naast ons reguliere onderwijsprogramma hebben we jaarlijks een aantal extra activiteiten waar leerlingen aan kunnen deelnemen.

Soms gebeurt dit op basis van interesse en kunnen ze zichzelf hiervoor aanmelden, zoals bij sportprogramma van "Special Heroes", de voetbaltoernooien op zaterdagen in Zwolle, of het culturele programma van "Prisma's got talent".
 
In een ander geval gebeurt het op basis van een speciale onderwijsvraag, zoals bij "Playing for success". Dit is een programma dat bij Vitesse plaatsvindt ter bevordering van het zelfvertrouwen van leerlingen. Hiervoor kun je je niet zelf aanmelden maar wordt je geselecteerd door je mentor. De specifieke vraag wordt dan besproken door de Commissie van Begeleiding, zij beslissen uiteindelijk of een leerling kan deelnemen.
Aangezien het een activiteit is die op woensdagmiddag plaatsvindt, ligt het laaste woord ligt natuurlijk bij de ouder. Een medewerker van school begeleidt onze leerlingen ter plaatse.
 

Extra activiteiten

:

Help (nieuw venster)